Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zo kom je in contact met de KPN klantenservice

De klantenservice van KPN kun je op tal van verschillende manieren bereiken. De meest voor de hand liggende manier is toch wel telefonisch contact. Toch probeert KPN het aantal telefoontjes aan de klantenservice zo veel mogelijk terug te dringen. Het telefoonnummer van KPN is dan ook steeds lastiger te achterhalen. Je moet goed zoeken op de website voordat je een klantenservice nummer tegenkomt. Dit omdat de KPN liever de voorkeur geeft aan andere vormen van contact. Daarbij komt dat de antwoorden op de meest gestelde vragen te vinden zijn op de website. Heb je eenvoudige vraag waarvan je het antwoord eigenlijk wel weet, maar toch graag bevestiging van KPN wilt hebben? Dan is de kans groot dat je je antwoord online wel kunt vinden.

Contact opnemen met KPN

We hebben net al benoemd dat telefonisch contact met KPN steeds lastiger wordt. Maar hoe kun je dan wel contact opnemen met de medewerkers van KPN? Heel eenvoudig: via social media. Via de Facebookpagina of het Twitteraccount van KPN kun je iedere vraag stellen die je wilt. Het kan via een privé bericht, maar ook openbaar zodat andere mensen misschien ook voordeel kunnen halen uit jouw vraag en natuurlijk het bijbehorende antwoord. 

De KPN klantenservice gids

In de klantenservice gids van KPN vind je alle contactinformatie die je nodig hebt. Je vindt het juiste telefoonnummer waarmee je direct contact op kunt nemen met een medewerker, maar je vindt er ook links naar de correcte social media accounts en de daarbij behorende informatie. Denk hierbij aan de openingstijden, actuele storingen, bereikbaarheid etc. Alles wat je nodig hebt om in contact te komen met de KPN klantenservice vind je hier: https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/kpn/. Zo wordt het wel heel eenvoudig voor je gemaakt en is er geen reden meer om geen contact op te nemen bij welke vraag dan ook.