Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Webdesign bureau in Haarlem

Een nieuwe website laten maken is een grote stap voor elk bedrijf. Vaak is het ook een noodzakelijke stap want een website straalt uw imago uit en zeker in de hedendaagse tijd van internet kan een goede of slechte website veel betekenen voor het succes van uw bedrijf. Een goed webdesign bureau regelt voor u alles aan een nieuwe website. Hier onder bespreken we de procedure voor het binnenkomen bij SAM Design te Haarlem en het laten maken van een nieuwe website.

 

De binnenkomst en het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek met het webdesign bureau wordt besproken welke eisen de klant allemaal heeft aan de website. Moet de website een webshop bevatten? Moet er een bepaald kleurenschema gebruikt worden dat past binnen de huisstijl van het bedrijf? Deze eisen kunnen besproken worden en na de bespreking kan de webdesigner een offerte opstellen.

 

Conceptversies voor de pagina’s

Na de goedkeuring van de offerte gaat de webdesigner aan de slag met het maken van conceptversies voor elke pagina. Een website bestaat uit verschillende niveaus en voor elk van deze niveaus wordt een concept gemaakt waar de wensen van de klant zo goed mogelijk in worden verwerkt. Deze kunnen eventueel wat heen en weer gestuurd worden tot de klant tevreden is.

 

De website maken

Dan is het tijd om de daadwerkelijke website te gaan maken. Daarvoor is inhoud nodig, deze inhoud kan door de klant of door de webdesigner worden aangeleverd. Het kan soms slim zijn om dit door het bureau te laten doen omdat zij ruime ervaring hebben met het schrijven van teksten en kiezen van de juiste afbeeldingen.

 

Lancering van de website

Wanneer de website gemaakt en ingevuld is kan hij gelanceerd worden. Vanaf nu is de website online en kan u online gevonden worden. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de website kan u natuurlijk altijd terecht bij uw design bureau.