Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Vespa Amsterdam

Amsterdam is een echte wereldstad waar toeristen en inwoners door het drukke verkeer elkaar dagelijks weer kruisen. Als je dat graag in stijl doet kun je kiezen voor de Italiaanse flair met een Vespa scooter. Een Vespa in Amsterdam kopen doe je niet meer in de scooterwinkel, die bestel je uiteraard online. De beste prijzen en keuze vind je in de scootershop, kies ook voor een Vespa in Amsterdam!

 

Waarom een Vespa in Amsterdam?

Vespa is een lijn luxe scooters van Piaggio. Ze zijn in 1946 gestart met deze lijn scooters en dit type heeft tot op de dag van vandaag die prachtige retro look behouden. Onder de stalen overkapping huist nu de meest innovatieve technologie die je op scooters zult aantreffen, de huidige Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn gebaseerd op de Vespa 946 motorfiets, een topklasse motorscooter. Dit merk je direct tijdens het rijden, een Vespa in Amsterdam is ideaal, je rijdt hier net zoals in Venetië maar dan met iets meer regen. Wee gerust, met een windscherm rijdt je ook tijdens koudere dagen heel comfortabel!

 

Vespa Amsterdam kopen

Je hoeft niet de stad in om een Vespa in Amsterdam te kopen. Kijk en vergelijk in de webshop, daar kun je alle modellen en uitvoeringen naast elkaar bekijken. Momenteel kun je kiezen uit de Vespa Primavera, een meer klassieke scooter en de Vespa Sprint, een sportieve uitvoering met een retro look. Naast de standaard modellen kun je ook kiezen voor speciale uitvoeringen met afwijkende kleuren, extra accessoires en beperkte oplages.

 

Rijden in Amsterdam, kies voor een Vespa

Een Vespa in Amsterdam is ideaal, zowel in de snorscooter als bromscooter uitvoering. Kijk direct op de website en vergelijk alle modellen en uitvoeringen en kies de Vespa die perfect aansluit op al jouw wensen. Breng het mediterrane gevoel naar de mooiste en meest dynamische stad van Nederland!