Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Tips voor een duurzame woning

Anno 2018 wordt het steeds populairder om duurzaam te leven. Vanuit dit streven naar duurzaamheid komt ook het steeds populairder wordende streven naar een energiezuinig bestaan voort. Wanneer je minder gas, water en licht gebruikt, ben je niet alleen bezig met het voortbestaan van de planeet en van onze kinderen, ook bespaar je een hoop op jouw energierekening. Heb je een eigen huis, of woon je in een appartement dat wordt beheerd door een VvE beheerder, dan zijn er een hoop tips om te besparen op jouw energierekening. Wij hebben er alvast 3 voor je op een rij gezet.

Isoleren

Allereerst valt er nog een hoop winst te behalen op het gebied van isolatie. Het is lekker om te stoken, maar wanneer je de warmte die wordt gegenereerd weer verliest, heb je er alsnog niets aan. Een goed geïsoleerde woning begint bij een goed geïsoleerd dak. Hier valt vaak nog het meeste winst te behalen. De partij die je hierin bij kan staan, is Dakster Dakbedekking. Als echte dakenspecialist weten zij als geen ander hoe een dak op een juiste manier geïsoleerd dient te worden.

Glas glas glas

Energie besparen doe je niet alleen door warmte vast te houden, maar ook door op een duurzame manier warmte te genereren. Die warmte hoeft niet alleen vanuit stoken voort te komen, maar ook vanaf buiten. Wanneer je voldoende ramen hebt, is een beetje zonlicht vaak al voldoende om de kamer te verwarmen. Wanneer deze ook nog eens wordt vastgehouden, ben je vele malen duurzamer uit.

Nieuwe energie

Nieuwe energie is de meest populaire manier voor het creëren van een duurzame woning. Deze nieuwe energie komt bijvoorbeeld voort uit warmtepompen. Deze zijn een alternatief voor de ouderwetse cv ketel en gebruiken slechts een fractie van de energie. Hierdoor bespaar je per jaar een hoop. Bovendien komen er steeds meer betrouwbare warmtepomp installateurs, zoals Warmtepomp Benelux BV. Wil je meer besparen door middel van een goed geïnstalleerde warmtepomp, dan is dit de partij bij uitstek.

 

http://dakster.nl/