Com Center
Image default
Offers

Tegel laminaat

Tegel laminaat is een vloer met de voordelen van laminaat maar met de uitstraling van een natuursteen- of keramische tegelvloer. Zoek je een onderhoudsvriendelijke en betaalbare vloer maar geen vloer met een houtlook dan is een tegel laminaat de oplossing. Er is voor elke smaak en elke interieur wel een tegel laminaat te koop. Een vloer die dus ook jouw woning past.

Welke tegel laminaat vloeren zijn er te koop?

Laminaat bestaat uit verschillende lagen. Eerst een beschermende onderlaag, daar bovenop de stevige basis van HDF of MDF met het kliksysteem. Hierboven op komt een print. Deze print zegt alles over de look van de vloer. Zo zie je bij tegellaminaat veel prints met een steenlook. Denk aan leisteen of marmer. De toplaag is de beschermende laag. Die kan glad, geprofileerd of hoogglans zijn. Tegellaminaat met een marmerlook zie je in egale of hoogglans uitvoeringen. Ook bij tegellaminaat zie je trendvloeren. Denk aan betonlook tegel laminaat of de egaal gekleurde hoogglansvloeren zoals zwart of wit.

Wat zijn de voordelen van een tegel laminaat?

Net als alle andere laminaat soorten heeft tegellaminaat ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Prijstechnisch is de vloer veel goedkoper als een echte tegelvloer.

  • De vloer kan op elke egale ondergrond gelegd worden, dus ook een houten dekvloer.

  • Tegel laminaat is voorzien van een klik systeem, dus de vloer is gemakkelijk zelf te leggen.

  • Wat comfort betreft voelt laminaat veel warmer aan als een tegel vloer.

  • Laminaat kan op elk soort vloerverwarming gelegd worden.

  • Laminaat laten  leggen is veel goedkoper als een echte tegelvloer laten leggen.

  • Tegel laminaat vergt veel minder intensief onderhoud als de echte steen, beton en marmervloeren.

Welk tegel laminaat past bij jouw interieur?

Voor welk tegel laminaat je kiest is natuurlijk afhankelijk van je smaak. Zo spreekt de één de grijs getinte steen- of betonlook vloeren aan. Of je kiest voor de chique marmerlook varianten. 

In een industrieel of landelijk interieur past de leisteen- of beton look. Deze laminaat vloeren hebben een robuuste en stoere uitstraling. Het authentieke reliëfoppervlak geven de tegels een echte uitstraling. 

De marmerlooktegels passen in een klassiek en/of chique interieur. Ze zijn in verschillende tinten te koop. Ook is er een keuze in een matte of hoogglans beschermlaag. 

Er is keuze genoeg bij de juiste vloerenspecialist. Natuurlijk vind je daar ook alle randartikelen die de vloer echt helemaal af maken.

https://www.beboparket.nl/