Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Schuifpuien – de praktische uitgang naar tuin, terras of balkon

Ruimtegebrek is niet alleen te wijten aan het feit dat terrassen en balkons slechts een bepaalde grootte hebben, een gebrek aan ruimte kan ook snel worden veroorzaakt de afwezigheid van schuifpuien. Openslaande deuren hebben ruimte nodig bij het openen en sluiten. De hoeveelheid ruimte die daarbij benodigd is, is afhankelijk van hoe ver de deur moet worden geopend om zonder problemen naar buiten te komen. De straal van de deur is meestal 90 graden, maar kan ook 180 graden zijn. Dit betekent dat er geen objecten in dit bereik geplaatst kunnen worden, met als gevolg dat er ruimte verspild wordt. Als je al beperkte ruimte hebt voor het plaatsen van een stoel, kan dit al snel een probleem worden.

Oplossing: schuifpuien

Een probleem dat snel kan worden opgelost met schuifpuien van Schipper Ede. Want met de installatie van een schuifpui heb je een ideale oplossing gevonden. Ze hebben geen radius waar je rekening mee moet houden bij het openen en sluiten. Ze lopen langs rails die in de vloer en het plafond zijn bevestigd en direct langs de muur lopen. Er zijn hier dus geen obstakels en de beschikbare ruimte op het terras of balkon is veel groter.

Van traditionele deuren naar een schuifpui

Natuurlijk is de vervanging van de bestaande deur door een schuifpui in de eerste plaats met enige moeite verbonden. Maar maak je geen zorgen, het zal prima gaan met de professionals van Schipper Ede. Ze kunnen zelfs overal achteraf worden gemonteerd en bieden alle comfort dat u zich maar kunt wensen. Ze kunnen zelfs optisch worden aangepast aan de bestaande inrichting, zodat een achteraf geïnstalleerde pui niet als storende factor wordt ervaren. Het effect is indrukwekkend. Ze bieden de mogelijkheid van een prachtig uitzicht en laten veel licht in de binnenruimte vallen. Daarom worden ze steeds populairder.

Voordelen

Ze brengen een aantal voordelen met zich mee. Ze zijn modern, elegant en gewoonweg prachtig. Als de pui geopend is, lijkt het terras een verlengstuk van de woonkamer en lijkt het dus nog huiselijker. Ze besparen ruimte. Het gebied voor de scharnierende deuren moet bijvoorbeeld vrijgehouden worden. Bovendien is het niet raadzaam om dergelijke deuren ook bij de lichtste wind open te houden, omdat een plotselinge windvlaag de deur tegen de muur kan slaan. Dit alles is geen probleem met een schuifpui.