Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Overstappen energieleverancier

 

Wil je overstappen van energieleverancier? Kijk eens op Onlineenergievergelijker.nl daar vind je alle actuele informatie over wat energiebedrijven vandaag de dag aanbieden omtrent energiecontracten. Je hoeft enkel jouw gegevens aan ons door de geven waarna wij alles voor je uitzoeken. We maken een objectieve vergelijking en geven aan je door waar je het meeste baat bij hebt. Dat betekent dat je de goedkoopste aanbiedingen kunt vinden qua energiecontracten, maar ook welke acties en cadeaus aansluiten bij jouw wensen. Overstappen van energie is bij ons daarom vrij eenvoudig

Op het moment dat je kiest om over te stappen zal je een stappenplan doorlopen. Dat proces kost slechts een kwartier. Daarbij zullen er gegevens aan ons doorgestuurd worden. De postcode en het huisnummer hebben we nodig om de tarieven van de energiemaatschappijen te bepalen. Ook zal jouw gemiddelde energieverbruik in KWH wat betreft stroom en M3 wat betreft gas door gegeven moeten worden. Aan de hand van al die gegevens kunnen we bepalen hoeveel je totaal per jaar kwijt zal zijn wanneer je kiest voor het overstappen van energieleverancier.

Overstappen met acties

Bij overstappen van energieleverancier krijg je gewoonlijk een leuk cadeau of een andere mooie actie of energie aanbieding. Er is onder andere keuze uit verschillende soorten kado’s. Ieder energiebedrijf biedt weer wat anders en dergelijke acties verlopen snel waardoor men goed moet opletten indien men wil overstappen van energie. Men kan bijvoorbeeld een koptelefoon krijgen, sportkleding van specifieke clubs, thermostaten met handige functie en men kan zelfs tablets krijgen. Als je liever geen cadeau wilt bij een actie dan kan je ook voor een aanbieding kiezen met cashback. Zo is er voor ieder wat wils indien die overstapt van energieleverancier.

Service bij de overstap

Wanneer eenmaal alles is vergeleken en er een keuze is gemaakt kan men overstappen van energieleverancier. Daarbij kan je goed gebruikmaken van onze overstapservice. Je hoeft dan niets te doen behalve alle benodigde gegevens aan ons door te geven. We zorgen er dan voor dat de overstap van jouw voormalige energiebedrijf naar de toekomstige soepel verloopt. Kies daarom voor het overstappen van energie bij Onlineenergievergelijker.nl.