Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Online marketeers gezocht!

Wij zijn hard op zoek naar hardwerkende online marketeers! SMIDIT, een online marketing bureau, zoekt mensen met passie voor online marketing. We zijn niet zomaar op zoek naar de zoveelste digitale marketeer, maar juist iemand die constant kritisch kijkt naar wat hij/zij doet. Iemand die blijft innoveren. Iemand die nieuwe processen opzet. Iemand die niet genoeg neemt met zijn huidige kennis en constant alles bijleert over internet marketing.

Je moet minimaal verstand hebben van SEO en psychologische principes achter marketing. Zo kun jij met je technieken de juiste relevante bezoekers leiden naar de website. Zo converteer jij de bezoeker. Zo hou jij klanten tevreden. We zijn nu nog klein – twee werknemers – maar hebben onze ambities flink opgeschroefd. Met een bewezen aanpak weten we klanten met ontzettend veel succes tevreden te houden. Daarom is het nu tijd om uit te breiden en meer bedrijven in de regio Duiven, Zevenaar en Arnhem te helpen. Zo laten wij bedrijven groeien via internet marketing.

Jij krijgt zoveel verantwoordelijkheid als je zelf wilt. Wil je klanten opbellen en langsgaan om de groeidoelstelling en evaluatie door te nemen? Wil je liever werken aan de executie van het werk om de groei mogelijk te maken? Of bel jij liever nieuwe potentiële klanten op?

Bij een online marketing bureau gaat het er allemaal om dat je je altijd bezig houdt met de business van de klant. Hoe meer jij je hierin verdiept hoe beter je advies en executie is. Je moet de klanten van de klant leren begrijpen. Je moet de positie in de markt van onze klant weten en deze zo goed mogelijk benutten.

Zo duik je niet alleen diep in de theorie en technieken van online marketing, maar geef je advies op maat. Alleen dan kom je te weten of het ook daadwerkelijk een effectieve strategie was. Zo houd je je bezig met meerdere factoren die allemaal van invloed kunnen zijn op het succes van de klant.

Ben jij zo iemand? SMIDIT biedt je een uitdagende functie. De online marketing vacature staat sinds een week online, dus pak snel je kans!

http://smid-it.nl/