Com Center
Image default
Business / Electronics and Electrical

LED wall

Waar denkt u het eerste aan wanneer u denkt aan LED wall? Ziet u regelmatig een LED wall langs de snelweg staan, zie u deze in verschillende grote winkelcentra. Of denkt u nog groter aan een iconische, gigantische LED wall op Time Square. Welke led wall u ook in gedachte had, de verschillende soorten LED walls hebben hetzelfde doel. Allerlei verschillende merken en bedrijven schreeuwen met de LED wall om aandacht om hun boodschap over te brengen aan het publiek. Deze tactiek schijnt te werken, want we kennen de LED wall allemaal. Hiernaast wordt er al jarenlang gebruik gemaakt van een LED wall om reclame te maken. Lijkt u dit ook wat voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een andere soort LED verlichting? In deze blog leest u meer over reclame maken met een LED wall. Het is als bedrijf essentieel om een goede, blijvende eerste indruk te maken. En dat kan met een LED wall!

 

Uw doelgroep bereiken met een LED wall

U wilt reclame maken met een LED wall, maar wat kunt u hier precies allemaal mee? Wij vertellen het u. U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een LED wall in allerlei formaten en voor alle toepassingen. Maar waar plaatst u nou uw LED wall? Op een plek waar uw doelgroep langskomt! Want daar wilt u ze bereiken. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de snelweg, bij een parkeerplaats, benzinepomp of winkelcentrum. Het beste is om uzelf af te vragen wat u met uw boodschap wil bereiken en welke doelgroep u wilt bereiken, bij de keuze voor LED verlichting. Want zo kunt u effectief en efficiënt gebruik maken van uw LED wall, om uw bedrijf zichtbaar te maken. En dat is wat we allemaal willen toch?

 

Hoe val ik op met mijn boodschap?

Het plaatsen van uw boodschap op een LED wall is eenvoudig, maar het maken en vormgeven van een goede en aantrekkelijke boodschap is een stuk lastiger. Hierbij geven wij u een aantal tips voor de vormgeving van uw boodschap op een LED wall:

 

  1. Gebruik weinig kleine details: ondanks de grote afmetingen van de LED wall zijn deze details vaak niet goed zichtbaar

  2. Kies het juiste lettertype: de tekst moet goed leesbaar zijn

  3. Maak de letters groot: kleine letters kunnen namelijk niet goed en snel worden gelezen

  4. Zorg voor contrast: hoe meer contrast tussen voor- en achtergrond hoe beter

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze bovenstaande tips kunt u aan de slag! Wilt u meer informatie over de toepassingen van een LED wall? Wilt u graag weten met wat voor prijs u rekening moet houden bij het gebruik van een LED wall? Wij bevelen de partij Rotapanel van harte aan. Hier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ziet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen. Het kan ook zijn dat u nog vragen heeft over de LED wall. Vraag dan de brochure aan bij deze partij! Ook voor advies op maat kunt u bij Rotapanel terecht. Wacht niet te lang, want het is altijd een goed moment om een boodschap te zenden naar uw doelgroep.

 

https://www.rotapanel.nl/home/