Com Center
Image default
Offers

Jouw website hoger in de zoekresultaten van Google?

Succes is afhankelijk van meerdere factoren en een factor die daar de laatste jaren een grote rol in speelt is de positie in de zoekresultaten van Google. Google rankt websites op basis van een groot aantal kenmerken van je website. Scoor je goed? Dan kom je ook hoger in de zoekresultaten! Maar dan is de grote vraag natuurlijk: ‘Hoe scoor ik goed?’. Daar komt SEO om de hoek kijken, deze afkorting heb je vast wel eens gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Wat je hiermee doet is dus het volgen van het eisenpakket van Google en je website daarnaar inrichten. Nu is dit geen kwestie van een klein omzettinkje hier en een extra woordje daar, hier ligt een hele strategie aan ten grondslag. Daarom lees je er in deze blog meer over.

Wat is Search Engine Optimization?
De gewenste uitkomst van SEO is duidelijk: een hogere positie in de zoekresultaten en daarmee meer verkeer naar je website. Maar het proces dat daaraan vooraf gaat is wat ingewikkelder. Je optimaliseert je website namelijk  in meerdere opzichten en deels ben je zelfs afhankelijk van de links vanaf andere websites naar de jouwe. Uiteindelijk leidt deze strategie tot de volgende resultaten:

  • Je website heeft een hogere positie in de zoekresultaten

  • Meer organische bezoekers naar je website

  • Meer bezoekers, leads en conversies

  • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website

  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers

 

Met SEO sla je bovendien een dubbelslag, je komt hoger in de zoekresultaten, maar je verbetert ook de ervaring voor je klant. Die wil namelijk relevante resultaten zien voor de ingetikte zoekterm en die wil een goede werkende, gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Dit is zoals gezegd geen eenvoudig klusje, dus het is verstandig hiervoor een SEO-Agency in te schakelen. 

De juiste SEO-Agency vinden

Heb je zelf niet de kennis of capaciteit in huis? Dan kan een goede SEO-Agency je uit de brand helpen. Ervaren marketeers kunnen je bijstaan bij het optimaliseren van je website en het daarmee verbeteren van je online resultaten. Een voorbeeld van zo’n agency is Traffic Today. Neem eens een kijkje op hun website voor meer informatie en om een afspraak te maken. 

https://www.traffictoday.nl/