Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een bedrijf dat in bezit was van spuitgieten

Ik zocht een bedrijf die in het bezit was van spuitgieten waar ik mijn product kon laten maken. Het idee was al helemaal ontworpen en ready voor productie. Maar ik had daarvoor niet de spullen om het product echt te laten maken. Daarom zocht ik een groot bedrijf die dat wel kon. Natuurlijk was ook hulp bij het design ook welkom want ik ging naar sommige connecties van mij de tekeningen en ze zeiden allemaal dat ik het door een professional moest laten kijken. Dus dat ga ik doen!

Het proces van het maken van een product met spuitgieten

Ik had snel contact met een bedrijf waar ze spuitgieten hadden die ik kon gebruiken voor mijn product. Dat bedrijf was HSV TMP en ik ben zeer blij dat ik naar hun ben gegaan. Ik had eerst geen idee waar ik terecht was gekomen, maar ze hebben mij goed begeleid door het hele proces en mij goed erbij betrokken. Bovendien hebben ze mij extra geholpen met de tekeningen van mijn concept. Ze zagen meteen dat er iets miste aan het design en tekening waardoor we wat langer bezig waren met het uitwerken van het gehele concept. Dit heeft wel maanden geduurd voordat hij eindelijk perfect was voor productie! En ik kan daarvoor geen betere mensen kunnen vinden dan bij HSV TMP. Die zijn zo professioneel hierin dat ik met open mond zat te kijken er naar.

Prachtig eindresultaat

Nadat het concept volledig was uitgewerkt, kon het product naar de productie. Nu kwamen eindelijk de spuitgieten van toepassing! Ik was erg benieuwd hoe dat in zijn werking ging en het was erg gaaf om daar bij te mogen zijn. Natuurlijk wel met een andere medewerker maar ik mocht mee kijken. Na ongeveer een paar weken is het product eindelijk klaar en kan deze op de markt. Hij doet het tot aan de dag van vandaag nog steeds goed en heb totaal geen spijt van mijn keuzes die ik bij HSV TMP heb gemaakt.

Meer weten over de producten en diensten van HSV TMP? Bekijk dan gerust eens de website van HSV TMP voor meer informatie over het werkproces en meer.