Com Center
Image default
Business

In één keer je auto theorie halen? Meld je nu aan bij 123 Theorie!

Is het echt mogelijk om je theorie in 1 dag te halen? Jazeker, bij 123 Theorie wel. Dit instituut organiseert opleidingen waarbij je les krijgt en examen doet op één en dezelfde dag. De cursusdagen staan overzichtelijk vermeld per locatie op de website van 123 Theorie. Dit zijn die locaties: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rijswijk, Barendrecht, Utrecht en Zwolle. Achter de verschillende data staat vermeld of er nog plekken vrij zijn. Ons advies: schrijf je snel in, want vol = vol. Per stad staan de adressen vermeld met een routebeschrijving.

Helaas gaat studeren / leren niet iedereen even gemakkelijk af. Dat geldt ook voor examen doen. Veel meiden en jongens ervaren stress door een aankomend examen. De docenten van 123 Theorie weten dit en houden er volop rekening mee. Ben jij een faalangstig persoon en heb je vaak moeite met concentreren? Bij het 123 Theorie-team ben je in goede handen. De leraren zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen en ontspannen aan het auto theorie examen begint. Hoe? Ze laten je oefenen met theorie examenvragen van andere jaren. Je maakt kennis met de manier van vragen stellen en je ervaart dat de meeste vragen goed te doen zijn. Alles wat je ’s morgens hebt geleerd, kun je ’s middags bij het examen prima reproduceren. Die kennis zit dan nog vers in je geheugen. De slagingspercentages van 123 Theorie zijn hoog; de kans dat jij het in 1x haalt, is groot!

Inschrijven voor de theoriecursus auto Den Haag van 123 Theorie doe je in een paar klikken online. Je kiest de stad het dichtst bij jou in buurt. Je scrolt naar de datum die het best uitkomt en je vult enkele gegevens in. Nadat alles verzonden is, krijg je een bevestigingsmail. Op dit moment geldt een actieprijs van €99. Voor nog geen honderd euro krijg je:

  • les van topdocenten;
  • een stevige lunch;
  • vervoer naar de examenlocatie.

Bij het CBR is voor iedere deelnemer een plekje gereserveerd. Het examengeld -€34,50 op dit moment- moet je op de dag zelf betalen.

https://www.123-theorie.nl/