Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

ICT-bedrijf in Nijmegen nodig?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf die uw organisatie in Nijmegen kan helpen met de ICT? Dan heeft u een partner in Xantion gevonden, omdat wij voor volledige ICT-ontzorging kunnen zorgen voor slechts €1,95 per dag per werkplek. Dit doen we inclusief de servers en netwerken, omdat we begrijpen dat de wereld groter is dan enkel uw kantoor. Hieronder vallen dus de beveiligde verbindingen naar leveranciers en de thuiswerkplekken die u heeft. Wij beheren en beheersen het voor u. In onze werkwijze streven we ernaar om de ICT zo makkelijk voor u te maken, dat het voelt alsof het uit de kraan komt. Daarom bieden we een helpdesk voor uw medewerkers.

Xantion Nijmegen

Zoals we net al noemden, kunt u bij ons ICT-bedrijf in Nijmegen direct contact met ons opnemen. Dat hebben we zelfs graag! Het maakt niet uit of het een grote of kleine vraag is, hoe werkt het ook alweer of wanneer het om een grote storing gaat. Xantion staat gewoon voor u klaar, waarbij u direct geholpen wordt door een collega die u meteen aan de lijn krijgt. Wij hebben namelijk een even grote hekel aan keuzemenu’s al u, en staan u gelijk te woord wanneer u belt. Daarnaast kunt u bij Xantion verwachten dat u geen onverwacht grote investeringen hoeft te doen. Dit heeft ermee te maken dat ons uitgangspunt voor u vaste en voorspelbare kosten zijn. Wanneer een investering toch noodzakelijk is, brengen we dit bedrag gewoon onder de maandelijkse kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, zonder onaangename verassingen.

ICT uit de kraan

Xantion snapt dat de ICT-voorziening voor u cruciaal is. Het beheer ervan kunt u daarom gewoon aan ons uitbesteden. Hiervoor hoeft u, zoals we net al vertelden, geen dure investeringen voor te doen of nieuwe medewerkers voor in te huren. Het resultaat? Een bovengemiddelde betrouwbaar ICT-systeem voor zeer lage en voorspelbare kosten. Wij helpen u onbeperkt, met veel plezier en zonder extra kosten. Kortom, geen irritaties en onnodige onderbrekingen van de workflow!