Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

ICT bedrijf Amersfoort dat staat voor toegankelijk ICT

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Amersfoort dat ICT voor u als klant toegankelijk kan maken op een open manier? Zoek dan niet verder! Bij ons van Xantion wordt er veel waarde gehecht aan onze speerpunten: toegankelijk, eerlijk, praktisch, gedreven en creatief. Bij ons is openheid in onze zakelijke relaties dan ook vanzelfsprekend. Hierbij hoort uiteraard ook eerlijkheid. Daarnaast willen wij graag onze klanten veel vrijheid bieden. Wij proberen op een creatieve manier te werken omdat elke situatie binnen de ICT uniek is en een andere, unieke oplossing vereist. Onze gedrevenheid is namelijk om voor al onze klanten voor al hun ICT problemen passende oplossingen te vinden zodat zij hier geen last meer van hebben. Iedereen weet dat ICT voor onbekenden erg chaotisch is met alle snelle ontwikkelingen en bovendien gewoon erg ingewikkeld. ICT wordt u makkelijk gemaakt doordat u altijd bij ons terecht kunt met uw vragen, die wij voor u op praktische en begrijpelijke wijze zullen beantwoorden. Deze speerpunten samen vormen onze werkwijze binnen ons bedrijf. Om deze te kunnen verwezenlijken werken wij met een systeem waarin elke klant een eigen vast team aangewezen krijgt zodat deze er op kan rekenen dat vragen en consultancy geregeld wordt door bekenden en deskundigen die bekend zijn met de situatie van de klant.

Plezier in ICT met ICT bedrijf Amersfoort Xantion

Met ons heeft u dus zeker een ICT bedrijf in Amersfoort gevonden dat van ICT een plezier maakt. Ons motto is namelijk niet voor niets “Xantion, ICT uit de kraan”. Wij streven er namelijk naar om ICT-voorziening zo toegankelijk en transparant te maken als het water dat u uit de kraan haalt. Bij Xantion is ICT dus niet ingewikkeld, chaotisch of duur. Besteed uw ICT-voorziening uit naar ons kantoor in Ede en wij regelen alles rondom ICT voor u zonder dat u dure investeringen hoeft te doen of deskundigen moet aannemen. Voor maar 1,95 euro per dag per werkplek, inclusief consultancy!

Meer informatie

Heeft u vragen voor ons? Via onze site kunt u onze klantenservice benaderen, een contactformulier invullen, een offerte aanvragen of een afspraak inplannen. Neem een kijkje op onze site, waar al onze werknemers zichzelf voorstellen inclusief mooie foto’s: https://www.xantion.nl/