Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het enige dat de virtual assistant niet kan doen, is koffie brengen

Een virtual assistant is een professional die op afstand taken uit handen neemt. Want ondernemer zijn en een eigen bedrijf runnen kan een eindeloze strijd zijn tussen keuzes maken. Je moet verschillende rollen op je nemen binnen het bedrijf, waarbij je regelmatig op elk detail moet letten. Een van die details is het altijd aanwezige spook van ‘Return On Investment’ of in het kort ROI. Je houdt elke cent in de gaten, vooral in de begindagen van een startende onderneming. Al snel wordt gedacht: Waarom geld uitgeven aan een persoonlijke assistent(e) om je leven gemakkelijker te maken? Jij bent toch dit bedrijf begonnen? Jij kan toch best ook de kantooradministratie voor je rekening nemen. Tijdens kantooruren wordt de tijd besteed aan de verkoop of het bellen van klanten. Tijdens je afwezigheid op kantoor kan je best met je mobiele telefoon bellen en de facturatie en de rekeningen ‘s nachts doen. Toch?

Virtual assistant geeft je je tijd terug

Klinkt niet echt als een ideale weg naar succes en dat terwijl de hulp van een virtual assistant snel en gemakkelijk geregeld is. Natuurlijk moet er hard gewerkt worden als je wat wilt bereiken in het leven, maar het is ook de snelste weg naar een burn-out of een verpauperd persoonlijk leven. In plaats van hard werken, kan je ook de overstap maken naar slim werken. De hulp die echt nodig is, zit hem vooral in kleine dingen. De kantooradministratie, het voeren van telefoongesprekken, het reserveren van een lunch voor een belangrijke vergadering. Kleine dingen die een bedrijf kunnen maken of breken. Zou het niet geweldig zijn om de klusjes uit te besteden aan een persoonlijke assistent?

Verhoogde productiviteit

Naarmate de tijd verstrijkt terwijl jij slim gebruik maakt van de voortreffelijke service van SAM Assistants, zal je je realiseren dat je meer tijd (over) hebt. Tijd waarin je je kan toeleggen op het binnenhalen van nieuwe opdrachten en nieuwe klanten, nieuwe leads op te volgen terwijl jij je concentreert op je eigenlijke werk, en ondertussen wordt bijvoorbeeld alle administratie voor je verzorgt. Het hebben van een virtual assistant verhoogt de productiviteit. Het zal een enorme impact op je bedrijf hebben.