Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Gemakkelijk en praktische dozen kopen bij Dozenhal

Ik ben op zoek gegaan naar een goede aanbieder die dozen verkocht voor een goed prijs. Voor mijn bedrijf heb ik verschillende formaten dozen nodig om bepaalde producten te kunnen verzenden naar mijn klanten. Het bedrijf waar ik eerst mijn dozen altijd haalde, hadden de prijzen omhoog gedaan en ik kon dit niet meer betalen. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe aanbieder in dozen!

Een aanbieder in goede kwaliteit dozen zoeken

Ik ben zelf erg kritisch op het kiezen van goede kwaliteits dozen, want mijn producten moeten wel heel aankomen tijdens de bezorging. Mijn zoektocht begon eerst in de omgeving om te kijken of er aanbieders waren waar ik direct mee kon spreken. Helaas waren er weinig bedrijven die mij tot dienst konden zijn. Dus ging ik het internet op of ik daar verschillende aanbieders kon treffen. Er kwamen snel resultaten voorbij en ik had vele opties waar ik uit kon kiezen. Maar ik zag meteen welke bedrijven ik niet kon vertrouwen en welke juist wel. De website van Dozenhal viel voor mij meteen op als een professioneel bedrijf. Ik kon daar ook zelf iets invullen wat voor soort formaat ik wilde. Ze hadden mijn formaten die ik wilde op voorraad en had meteen een offerte aangevraagd voor de kosten.

Top service!

Nadat ik mijn offerte had aangevraagd kreeg ik binnen een paar uur de offerte in de mail. Daar stonden al mijn details op over de bestelling. Ik keek naar de kosten en was verbaasd van hoe goedkoop het was. Na alles nog een keer dubbel gecheckt te hebben, ben ik akkoord gegaan. Ik zou morgen de bestelling bij het bedrijfspand krijgen tussen 12 en 2 uur ‘s middags. Ze waren er om 1 uur ‘s middags met de bestelling en ik was dolgelukkig. Nu mijn hele voorraad weer is gevuld, kan ik weer met een gerust hart producten verzenden!

Wilt u meer informatie over Dozenhal en zijn producten en diensten? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor het gehele assortiment. U vindt daar ook alle andere diensten die Dozenhal voor u kan aanbieden als klant.