Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een stijlvolle look met een zijden sjaal

Maak je outfit af met een zijden sjaal. Momenteel is het de trend om een haarband te dragen om je outfit helemaal compleet te maken. Zowel mannen als dames lopen met dit accessoire en daarom mag dit product zeker niet in jouw kast (of outfit) ontbreken. De haarbanden vindt je in verschillende soorten en stijlen maar hiermee val jij toch op.

Een zijden sjaal: uniek en zacht materiaal

Een zijden sjaal kan je dus om je nek dragen of zoals in de vorige alinea beschreven – als haarband. Zijde is een fijne stof omdat het warmte in de zomer tegenhoudt maar juist bij koelere temperaturen je lichaam warm houdt. Zijde is daarnaast ook nog lekker zacht en geeft een exclusieve en chique look. Je kunt het accessoire dragen bij een mooie jurk maar ook bij je ‘alledaagse’ outfit naar je werk of studie. Draag je het accessoire toch liever om je nek? Ook daarmee creëer je een stijlvolle look. Simpel gezegd, dit accessoire is veelzijdig én toch uniek. Nova heeft een groot assortiment met vele kleuren en dessins.

Welke kleur past bij mij?

Of je hem nou om je haar of om je hals draagt, dit accessoire zit dicht bij je gezicht. Daarom is het belangrijk dat je een kleur kiest die goed bij je past. Sommige kleuren geven juist kleur aan je gezicht en sommige laten je juist bleker lijken dan dat je in werkelijkheid bent. Zo zijn mensen te verdelen in vier types: wintertypes, lentetypes, herfsttypes en zomertypes. Welke type jij bent, hangt af van vele uiterlijke aspecten. Een wintertype heeft een koele huid met een rozige ondertoon, donker haar met donkere ogen en aanwezige wenkbrauwen. In dit geval passen vaak donkere kleuren bij jouw huid zoals bourgogne, nachtblauw en antraciet. Bij een lentetype heb je vaak een huid met een gelige ondertoon, licht haar en lichte ogen, sproeten en zalmkleurige lippen. Kleuren die hierbij passen zijn crèmewit, koraal en abrikoos. Bij een zomertype heeft men vaak een roze blos, assige kleur in haar en grijze/blauwe ogen. De kleuren die hierbij passen zijn zachtroze, lichtblauw en mintgroen. Tot slot, herfsttype heeft een donkerdere huid, abrikooskleurige lippen en een warme gloed in haren. Kleuren die hierbij horen zijn: roest, bloedrood, mosterdgroen en auberginekleurig.