Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een plotter bij Repromat

Repromat beschikt over een groot aanbod in plotter printers en kunnen u adviseren bij het maken van uw keuze voor deze printer. Elke printer is bovendien aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Of u nu veel waarde hecht aan snelheid van een grootformaat printer of de compactheid, Repromat zorgt ervoor dat u de printer vindt die bij u past met de kwaliteiten die u belangrijk vindt in een printer.

Advies van Repromat

Gezien Repromat een groot assortiment heeft in grootformaat print- en scanoplossingen, kunt u verblind raken door het aanbod. U wilt graag een fijne printer voor uw bedrijf maar u weet niet precies welke specificaties aansluiten aan uw behoeftes. Repromat weet precies de specificaties aan uw wensen en behoeften te koppelen en geven u daarom graag advies op maat. U kunt een afspraak maken op de website of u kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom in de Meern om inspiratie op te doen of als u een beter beeld wilt krijgen van de producten die Repromat aanbiedt. Bovendien kunt u op afspraak ook de scanners en printers in actie zien zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het aanschaffen van een (grootformaat) printer of scanner.

De functie van een plotter

Een plotter is een uitvoerapparaat waarmee (lijn)tekeningen gemakkelijk afgedrukt kunnen worden. Deze vorm van printen wordt vaak toegepast bij het printen van bijvoorbeeld technische tekeningen voor bedrijven die werkzaam zijn in de architectuur of in de bouw. Hierbij ligt de focus om details kwalitatief zo hoog mogelijk te printen – alle details moeten goed zichtbaar zijn. Elke lijn of tekening wordt zo nauwkeurig mogelijk uitgeprint. Net als een grootformaat printer, kan deze printer ook op grotere formaten printen waar een ‘normale’ printer niet tot in staat is.

Ook bestaan er snijplotters, hiermee kunt u gemakkelijk het formaat van uw prints aanpassen door de contouren te snijden. Deze machines worden ook veel gebruikt in de grafische markt, de ontwerp – en bouw sector of mensen met hobby’s als scrappen. Al uw stickers en verpakkingen zijn met deze printer binnen no-time gereed en netjes afgewerkt.