Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een persoonlijk afscheidscadeau met hulp van Jilster

Een (afscheids)cadeau voor een collega van Jilster die vertrekt. Leuk en jammer tegelijkertijd! Je zit al jaren tegenover elkaar, jullie hebben samen door de vergaderingen heen geworsteld en samen hebben jullie ontelbare lunches gedeeld. Het waren gezellige jaren. Geef die geweldige collega voor zijn of haar vertrek dan toch ook een persoonlijk afscheidscadeau! Maak van die laatste werkdag samen een werkdag om te onthouden. Lees hieronder alle leuke tips voor een afscheidscadeau!

Een afscheidscadeau ter herinnering aan de koffiemachine

Een afscheidscadeau omdat de ochtenden altijd hetzelfde ritueel omvatten: koffie halen uit de koffiemachine. En altijd weer dezelfde vraag: hoe was je weekend? Hoe was je avond? Hoe was je dag vrij. Heb je iets leuks gedaan? Ook al zie je elkaar misschien nooit buiten je werk, je hebt waarschijnlijk al heel veel (persoonlijke) verhalen van je collega gehoord. Een persoonlijk afscheidscadeau ter herinnering aan jullie ochtendritueel is met Jilster een fluitje van een cent.

Goed afscheidscadeau – ook geweldig voor de baas

Dat collega’s veel tijd hebben gestoken in het maken van een afscheidscadeau zal zeker niet onopgemerkt blijven. Dus doe je die moeite! En wat zeker ook waar is: de baas een persoonlijk afscheidscadeau geven is ook zinvol. Een afscheidsspeech met een cadeau is zeker zinvoller dan alleen een boeket- of cadeaubon.

TIPS voor een geweldig afscheidsgeschenk voor een collega

Maak een persoonlijk fotoboek met je collega’s voor je collega die jullie gaat verlaten. Hieronder zijn enkele ideeën.

  • Verzamel snapshots gemaakt tijdens bedrijfs sessies of uitstapjes.
  • Maak screenshots van grappige e-mails die hij of zij heeft verzonden.
  • Maak close-up foto’s van zijn of haar werkplek: die 27 Post-its op het computerscherm, die eeuwige (en licht vuile) koffiemok, die klassieke poster aan de muur. Wat maakt jouw collega zo bijzonder?
  • Gebruik foto’s van de conferenties en beurzen die je collega heeft bijgewoond.
  • Of vind een luchtige manier om beelden op te nemen die herinneren aan de doelstellingen die gehaald moesten worden.

Verzamel al deze waardevolle herinneringen in een fotoboek dat je online met Jilster maakt. Samen met je andere collega’s of alleen. Succes verzekerd.