Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een manier om webcam covers te laten bedrukken

Ik wilde zo graag webcam covers laten bedrukken voor een leuke presentatie die ik ging geven aan studenten. Zelf ben ik een bedrijf begonnen om meer veiligheid en privacy te brengen bij persoonlijke bestanden. Sinds ik die ben begonnen is het alleen maar booming business geweest. Daarom werd ik uitgenodigd om te komen praten over mijn ervaring over het hebben van een eigen bedrijf. Hiervoor wilde ik de studenten iets meegeven na mijn presentatie.

Een bedrijf die webcam covers kon bedrukken

Omdat mijn bedrijf te maken heeft met veiligheid, leek het mij leuk om webcam covers te laten bedrukken en uit te delen. Iedere student daar heeft natuurlijk een laptop, daarom leek dit ook een ideaal cadeau om de studenten mee te geven. Maar dit moest ik eerst natuurlijk ergens zien te maken en dat kon ik niet zo maar. Gelukkig had ik via het internet snel een bedrijf gevonden die webcam covers verkocht en meteen ook kon laten bedrukken. Dit is precies wat ik zocht en heb meteen contact met hen opgezocht. Toen ik de offerte had aangevraagd, kreeg ik een paar dagen later meteen de offerte via de mail binnen en kon ik ook aangeven dat ik dit met spoed wilde. Dit was helemaal geen probleem voor ze en ik hoefde alleen nog maar mijn logo op te sturen en klaar was kees.

Wat een goede service van deze website

Terwijl ik mijn presentatie voor de studenten aan het voorbereiden was, kwam er meteen een pakketje met de webcam covers binnen! Dat vond ik erg snel, het was nog niet eens een dag geleden dat ik ze had besteld! De presentatie zelf ging ook super goed en de studenten waren erg enthousiast over mijn bedrijf en het ondernemen daarvan. Daarna kreeg iedereen natuurlijk een webcam cover en die vonden ze erg gaaf en mooi. Missie geslaagd!

Bezoek de site

Wilt u ook webcam covers bestellen bij deze geweldige website? Bekijk dan voor meer informatie de website van webcamcovers.nl. Daar leest u meer over de producten en diensten die zij aan u bieden.

Meer informatie? Bekijk de website voor het laten bedrukken van een webcam cover.