Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een eiken vloer, houten vloer of lamelparket?

Of het nou gaat om een eiken vloer, een houten vloer of een lamelparket, bij Bax houthandel kunt u het allemaal krijgen! Wij zijn dé houten vloeren specialist, dus u kunt ook alles van ons verwachten als het gaat om vloeren die van hout gemaakt zijn. Iedere soort vloer heeft weer zijn voordelen en nadelen, maar het is aan u om te kiezen welke vloer het beste past bij uw woning, of de specifieke kamer waar de vloer in zal gaan. Wanneer u echt geen inspiratie heeft, kunt u altijd een kijkje nemen in onze showrooms in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer.

Ongekende variatie in eiken en houten vloeren, of lamelparketten

Bij Bax houthandel is er veel variatie te krijgen in eiken- en houten vloeren, ook lamelparket is in een aantal verschillende uitvoeringen te krijgen. U bent in ieder geval van één ding verzekerd, voor iedere vloer kunt u zeer scherpe prijzen verwachten. Dat komt doordat wij van Bax houthandel zelf de vloeren in een eigen fabriek produceren, dus zitten er geen marges van de tussenhandel bij de prijs inbegrepen. Een ander voordeel hiervan is dat we ook van begin tot eind er zeker van zijn dat de vloeren en de houtsoorten die we onze klanten bieden van de beste kwaliteit zijn. Bovendien zijn we in staat om precies uw droomvloer op maat voor u te maken, zonder ingewikkelde bijkomstigheden en langere levertijden, wij controleren het proces gewoon van begin tot einde!

De juiste houten vloer voor u

Bij Bax houthandel komt u naar binnen met wat ideeën over de vloer die u zoekt, en loopt weg met de vloer die het beste bij u past. Iedere soort houten vloer heeft weer zijn eigen kenmerken. De ene vloer kan wel op een vloerverwarming worden gelegd, en de andere vloer weer wel, bijvoorbeeld. Een andere belangrijke afweging is het soort woning waar u in woont, sommige houten vloeren zijn namelijk zeer ongeschikt om in een appartement gelegd te worden wegens de buren. Bax houthandel weet voor iedere vloer wat wel en niet mogelijk is, zodat we u het beste kunnen adviseren.