Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

De NIU N1S van Polderscooter

Bij Polderscooter kunt u terecht voor de NIU N1S, dit Chinese scootermerk heeft nu ook een elektrische scooter. Een scooter op benzine kan namelijk heel vervuilend zijn, een elektrische variant is dan een goed alternatief. 

De NIU N1S is simpel en elegant

De NIU N1S staat bekend om het simpele en elegante design. Meer met minder is de ontwerpfilosofie geweest. Een structureel stabiel en krachtig voertuig met een elegant en simpel design, dat is deze scooter. Centraal staan de futuristische lijnvoering en het afwerkingsniveau. Alle naden sluiten mooi op elkaar aan en alles geeft de indruk dat u hier te maken heeft met een kwalitatief hoogstaand product. Ambachtswerk is de kern van het industriële ontwerp, maar de meeste aandacht is natuurlijk besteed aan de techniek die zich onder de buitenkant afspeelt. 

Ontworpen voor de stad

Deze scooter is speciaal ontworpen voor de stad. Met zijn hedendaagse design en de unieke look kun je de stad makkelijk doorrijden. De scooter is gemaakt met zeer geavanceerde technologie en de accu komt van Panasonic. Deze accu in het bijzonder is erg goed. In deze scooter is gebruik gemaakt van de meest moderne lithium-ion accu. Dat heeft verschillende voordelen. Niet alleen is de accu ultralicht en snel opgeladen binnen zes uur. De scooter heeft een bereik van wel 50 tot 70 kilometer. De motor is zeer efficiënt en slim, wat je verwacht van een motor van Bosch. 

Koop hem nu bij Polderscooter

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze modellen? Kom dan langs bij Polderscooter in Dronten en maak een proefrit! Wij zijn de erkende scooter leverancier in Flevoland. Met een jong en dynamisch team staan wij u bij met advies op maat voor de scooter die helemaal bij u hoort. In onze showroom hebben we naast de NIU scooters wel ruim 500 scooters op voorraad. Wij hebben dan ook de grootste showroom in de regio Lelystad, Almere, Dronten, Putten, Harderwijk, Nunspeet en Kampen. U kunt bij ons echter niet alleen terecht voor de aanschaf van een nieuwe scooter, wij hebben ook ervaren monteurs in dienst die al jaren zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. U kunt met alle merken twee- en viertakt scooters bij ons terecht.