Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

De leukste leren rugzakken van dit moment!

Rugzakken zijn enorm populair onder tassendragers, maar een leren rugzak is net weer een beetje anders. Een leren rugzak is namelijk een veelzijdige tas en komt in verschillende stijlen. In dit artikel delen we daarom een aantal leuke leren rugzakken die absoluut niet in je tassengarderobe mogen ontbreken! 

Waarom een leren rugzak? 

Een leren rugzak zie je waarschijnlijk wat minder vaak dan bijvoorbeeld polyester of nylon rugzakken, maar eigenlijk kan een leren rugzak altijd. Leer is een zeer geschikt en daarom populair materiaal om tassen mee te maken vanwege de stevige kwaliteit en het fraaie uiterlijk die het aan de tas kan geven. Een leren rugzak kun je echt eindeloos gebruiken, want leer slijt op een natuurlijke en mooie manier zonder dat het er kapot of slordig uit gaat zien. Sterker nog, bij leer geldt meestal: hoe meer gebruikerssporen, hoe beter! 

Klein leren rugzakje 

Een leren rugzak in een klein formaat is heel leuk om te dragen naar een concert of festival, omdat het leer echt een soort boho-gevoel geeft. Vooral leren of suède rugzakjes in warme kleuren zoals bruin of cognac en met mooie versiersels zoals franjes, kraaltjes of stiksels eraan geven echt een hippie-uitstraling die je vaak op festivals terugziet. Een klein rugzakje is handig als je van plan bent om lekker te dansen, omdat de tas dan niet in de weg zit. 

Leren aktetas + rugzak in één 

Zoek je een leren tas voor naar school, studie of werk? Dan is een leren rugzak + aktetas in één heel origineel en handig! Deze tas ziet eruit als een klassieke aktetas en kun je dus ook aan je hand dragen als een aktetas, maar er zitten ook twee schouderhengsels aan waardoor je de tas ook als een rugzak kunt gebruiken. Dit is met name handig als je bijvoorbeeld een stukje moet fietsen of om een andere reden je handen even vrij wilt houden, maar er toch nog steeds zakelijk en netjes eruit wilt zien.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/leren-tassen/