Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

De HP Latex printer van Repromat

De HP Latex printer van Repromat is een unieke printer met unieke kwaliteiten, die werkelijk bijna alle problemen die u hiervoor heeft gehad met printers kunt oplossen. Met de HP latex printer wordt het mogelijk om een ongelimiteerd aantal toepassingen voor elkaar te krijgen. Wilt u uw gehele portfolio aanbieden, door slechts één printer te gebruiken? Dat kan met deze printer! De afdrukken die hieruit komen zijn geurloos, direct droog en van hoge kwaliteit. Niet langer hoeft u zich zorgen te maken over verse afdrukken waar de inkt vanaf wordt geveegd omdat het nog niet droog is. Niet langer kan die irritante stagiair zeggen dat hij niets kan printen omdat hij misselijk wordt van de geur. U ziet het, al uw problemen in één printer opgelost!

Alle voordelen van de HP Latex printer

Alle voordelen van de HP Latex zetten we hier even op een rijtje. Wanneer u namelijk kiest voor de HP Latex printer, dan profiteert u gelijk van een heleboel verschillende voordelen. Voordelen, waarvan u in de eerste instantie niet een wist dat u ze nodig had! Hier zetten we ze allemaal op een rijtje. Ten eerste is deze printer ontzettend eenvoudig te gebruiken, en gaat het gepaard met gratis online training tools die gelijk instrueren hoe het gebruikt moet worden. U hoeft nooit meer zorgen te maken over de juiste kleurinstellingen, want alle ICC-profielen staan gewoon online. Het is de perfecte printer voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De verbruikskosten zijn bovendien laag, verschillende applicaties zijn mogelijk (denk hierbij aan printen op textiel, behang en zelfs offset-papier!). Tot slot kunt u met deze grootformaat printer nieuwe markten aanboren, zoals interieur en decoratie!

Kiezen voor de HP Latex printer

U ziet het al, kiezen voor de HP Latex printer gaat gepaard met tal van voordelen, waar u als klant uiteraard van wilt genieten, dat kan ook! Kies vandaag nog voor de HP Latex printer, en u krijgt hem zo snel mogelijk in huis. Neem contact op met Repromat, wij adviseren u graag welk model het beste bij uw organisatie zou passen.