Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Cryptocurrency, lees dit eerst voordat u handelt.

Op elk moment dat u besluit om in Litecoin te beleggen, zullen er talloze middelen en methoden en websites beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat uw transacties soepel verlopen. Elke fantastische en productieve belegger heeft een handelsstrategie. Simpel gezegd, als er vraag naar Litecoin is, dan is er ook aanbod. De cryptocurrency nichemarkt moet worden om daar maximaal profijt uit te kunnen halen. Daarom hebben bedrijven een enorme stimulans als het gaat om het aanbieden van cryptocurrency betalingen. Dus als u ooit een service tegenkomt die op een gecentraliseerde manier omgaat met Ethereum (ETH), of andere cryptocurrency zoals Ripple (XRP), is het raadzaam om er eerst meer informatie over te lezen.

Beveilig u account altijd goed!

Het is verstandig om u account goed te beveiligen met behulp van SMS verificatie, zoals 2 factor authentication. Zo moet u telkens u account bevestigen als u probeert in te loggen, u bescherm uzelf op deze wijze tegen hackers en maakt u account veilig. Wanneer u geldtransacties wilt doen, zul u nogmaals deze verificatiecode moeten invullen.

Een transactie verzenden met Litecoin is natuurlijk niet gratis.

Als uw transactie onder de minimale relaisvergoeding ligt, wordt deze uit de geheugenpool verwijderd en wordt deze dus niet verwerkt. Aan de andere kant zijn Litecoin-transacties een stuk sneller en is de cryptocurrency aanzienlijk goedkoper. Het is eerder afhankelijk van het aantal transacties dat u in uw LTC-adres hebt ontvangen en het aantal transacties dat u verzendt. De allereerste transactie tussen de twee munten is nu gebeurd, dit is terug te zien in de Blockchain van Litecoin.

Ethereum of Ether verzenden werkt eigenlijk hetzelfde.

Als u Ethereum verzendt, kan het enkele uren duren vanwege een huidige achterstand op Coinbase of andere cryptocurrency aanbieders. Tijdelijk heeft er een enorme drukte plaatsgevonden, deze drukte in de periode van december 2017 heeft ervoor gezorgd dat sommige registraties waren gesloten, er was dus teveel vraag naar cryptocurrency. Er zijn extra minieme cryptocurrencies zoals Ether die geen geavanceerde hardware-setups nodig hebben om ze succesvol te minen. Litecoin (LTC) is een van de cryptocurrencies van het “oude-garde”. Het is ook niet gegarandeerd dat u LTC koopt wanneer u een aankoop doet. Op dezelfde manier kunt u alleen LTC verzenden als u de juiste privésleutel voor uw adres hebt. Voer de hoeveelheid ETH of LTC in die u wilt verzenden en klik op Verzenden.

Let op: Wanneer u cryptocurrency koopt, is het aangeraden om eerst onderzoek te doen naar de broker. Er zijn momenteel nog geen reguleringen over blockchain en cryptocurrency. Hier maken criminelen slim gebruik van!

Bij sommige crypto exchanges kunt u uw bank koppelen, zodat u LTC kunt kopen door middel van uw toestemming en vaak zullen zij u vragen om uw identiteit zoals een paspoort of rijbewijs om te bevestigen dat u een transactie wilt doen. Er zijn veel litecoin exchanges. We raden u aan om eerst reviews te lezen op het internet over deze exchanges, zodat u er één kunt vinden die past bij uw wensen. Mijn persoonlijke favoriete exchange is Binance en/of crypto500.

In het geval dat de gewenste valuta niet beschikbaar is op de website, moet u uw bitcoins naar een exchange sturen. Zodra u hebt gekozen welke valuta u wilt kopen, zorg er dan voor dat u de juiste portemonnee ervoor krijgt. Niet elke valuta is erop te vinden. Houdt daar goed rekening mee!

De minimale kosten voor het verwerken van een transactie zullen slechts resulteren in een kleine bijdrage voor de blockchain-technologie. De kosten van Bitcoin zullen hoog blijven. De betaling is nog niet geregistreerd op de blockchain omdat deze niet is voltooid. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan overdrachten. De maandelijkse prijs voor het uitvoeren van een service kan zo laag zijn als twee of drie euro per maand voor de meeste blockchain-services van een provider. Samenvattend, investeren in elke cryptocurrency draagt ​​een bepaalde hoeveelheid risico (de koers van cryptocurrencies zijn namelijk erg volatiel).

Het grotere aantal maximale Litecoins geeft een voordeel ten opzichte van Bitcoin. Het zal EXTREEM moeilijk, misschien zelfs onmogelijk, zijn om uw Litecoins terug te ontvangen als u het onjuiste adres invoert (waarschuwing). In de linkerbovenhoek van de envelop (op de Litecoin website) geef u ook u adres op als er een probleem is en de brief moet worden teruggestuurd. Om te beginnen moet u het adres weten van de man die de brief ontvangt. Alle informatie die u wilt starten, vindt u hieronder. Hieronder kun je de website bezoeken en zo informatie erover lezen.