Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatievideo laten maken

 

Het is bij View Glue mogelijk om verschillende soorten animatievideo’s te maken. Zo kan men uitlegvideo’s laten maken, maar ook whiteboard films, explanimations, 3d animaties en graphic motion. Het voordeel hiervan is dat deze marketing video’s voor een hoge opbrengst zorgen. Ze kunnen wel zo’n 60 procent meer conversie opleveren.

Hierbij zal View Glue ervoor zorgen dat er een consult wordt gedaan aan het begin van de samenwerking. Dit zorgt ervoor dat een goed fundament wordt gelegd waarop het hele ontwikkelproces kan steunen. Je krijgt dan professioneel advies op jouw eigen plannen en kan deze dan zonodig bijstellen. View Glue legt de eerste steen daarom samen met jou.

Tweede stap

In de tweede stap van het proces om een animatievideo te maken bij View Glue zal het script neergeschreven worden. Dat wordt gedaan gebaseerd op de informatie die uit het strategische consult is voortgekomen. Daarin wordt op effectieve wijze een script en een verhaallijn opgebouwd. Dit wordt besproken waardoor je kunt zien of het aan jouw wensen voldoet. View Glue geeft hier een aanpasmoment. Wanneer er eenmaal een akkoord is gegeven over het script zal er over worden gegaan op het inspreken van de teksten. Een gekozen acteur om de stem in te spreken kan dan naar wens een emotie gebruiken om een bepaalde boodschap over te brengen. Op die wijze kan een persoonlijk bericht van u de klant bereiken middels de animatiefilms van View Glue.

Derde stap

In de derde stap zal View Glue eraan bijdragen dat de beelden en het geluid wordt samengevoegd. Voordat het echter zover is zal er eerst een storyboard worden getekend. Deze schets geeft je een visueel overzicht van wat er zal komen in de animatiefilm. Er kunnen dan nog enkele wijzigingen aangebracht worden door View Glue. Dan, wanneer uw akkoord er eenmaal op is gegeven, zal alles tot een definitief product worden samengebracht. En zo krijgt u een prachtige animatiefilm van View Glue in handen voor gebruik op uw website.