Com Center
Image default
Business / Marketing and Advertising

50 jaar getrouwd zijn!

Wauw, mensen die je kent zijn al 50 jaar getrouwd! Wat een mooi jubileum, en goed moment om de vele jaren samen te vieren. Want wie zou dit nou niet vieren? Zoveel jaar getrouwd zijn is een gebeurtenis die tegenwoordig maar weinig mensen overkomt, en het is daarom zonde om er geen feestje van te maken? Maar nu komt het probleem, wat geef je mensen? Inmiddels hebben ze al 50 jubilea gehad, en ieder jubileum wordt natuurlijk gevierd met een cadeautje. Op een of andere manier moet je mensen die 50 jaar getrouwd zijn een cadeau geven dat enigszins kan tippen aan de 50 cadeautjes die ze inmiddels aan elkaar hebben gegeven! Bovendien zijn het al mensen op leeftijd, dus je komt niet weg met een lekker ruikend zeepje of een ander standaard cadeau.

Een cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn

Een cadeau verzinnen voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn is erg lastig. Wat kan je ze in hemelsnaam geven dat ze elkaar nog niet gegeven hebben? En, nog lastiger, wat kan je mensen die zoveel jaar getrouwd zijn, geven dat enigszins eert dat ze zo lang samen zijn? Veel mensen hebben moeite met een antwoord vinden op deze vraag, en kiezen er uiteindelijk toch voor om iets simpels als cadeau te geven. Erg jammer. Zeker wanneer je erg close bent met deze mensen! Dan wil je toch iets als cadeau geven wat écht past bij 50 jaar getrouwd zijn? Gelukkig hebben wij het antwoord. Jilster – 50 jaar getrouwd!

Een glossy geven als cadeau

Jazeker, een tijdschrift geven als cadeau: dat is het perfecte cadeau. Natuurlijk niet een tijdschrift die je gewoon in de winkel koopt, maar een tijdschrift die je zelf met familieleden, vrienden en kennissen van het koppel kan invullen. Het mooie aan een tijdschrift ter gelegenheid van het jubilieum, is dat het gevuld kan worden met leuke anekdotes, gelukwensen van naasten en mooie foto’s. meerdere versies kunnen uitgeprint worden, zodat het stel écht het middelpunt van de aandacht is.