Wie is Perceval Hasselman?

2 months ago Comments Off on Wie is Perceval Hasselman?

De weg naar een solide vastgoedonderneming | Perceval Maximilliaan Hasselman

Hasselman is al jaren een succesvol internetondernemer. Zijn enerverende carrière startte hij op zijn zolderkamer. Lees het verhaal over deze bevlogen ondernemer.

Op het moment van schrijven heeft Perceval Hasselman zijn zaakjes prima voor elkaar. De sportieve zakenman geniet met volle teugen van zijn leven op het Spaanse eiland Ibiza en kent de nodige zakelijke successen. Het feit dat zijn ondernemerschap vruchten afwerpt, voelt voor Hasselman soms als eerherstel en genoegdoening. De weg die hij af moest leggen om tot deze successen te komen was er namelijk eentje met soms de nodige hobbels en valkuilen. Perceval Hasselman liep in zijn eerste jaren als ondernemer ongewild – en buiten zijn schuld – reputatieschade op, en timmert sindsdien harder dan ooit aan de weg.    

Bijna ten onder aan eigen succes

Als jonge ondernemer speelt Perceval Hasselman al gauw slim en handig in op de wensen op de woningmarkt. Als tussenpersoon zorgt hij er met behulp van specifieke demografische marketing voor dat verhuurders in contact worden gebracht met potentiële huurders, en andersom. Het blijkt al snel een doorslaand succes, waarmee hij binnen no time naam maakt in de wereld van de (online) woningverhuur. Daar blijkt echter ook de valkuil te liggen. Wanneer Hasselman een woning in de schijnwerpers zet komen daar soms wel honderd reacties op van potentiële huurders. Als de verhuurder in zee gaat met één van de geïnteresseerden vergeet hij de overige belangstellenden daarvan op de hoogte te brengen. Zij nemen dat Hasselman persoonlijk kwalijk, niet beseffende dat hij slechts als tussenpersoon fungeert. Het zorgt er voor dat Hasselman buiten zijn schuld in een kwaad daglicht komt te staan.

Touwtjes weer stevig in handen

Mede dankzij het nodige zakelijke inzicht, een enorme dosis motivatie en een berg doorzettingsvermogen, runt Hasselman momenteel twee vastgoedbedrijven vanaf zijn woonadres op het zonnige Ibiza. Zijn ondernemingen groeien, en het zal niet lang duren voor de volgende uitdaging zich aandient. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT en techniek met zich meebrengen weet hij als ondernemer onderscheidend te zijn van de concurrentie. Dat was hij al toen hij zich als internetondernemer ging mengen op de woningmarkt, en dat is hij als handelaar in vastgoed nog steeds. Inventief en vindingrijk: een gouden combinatie. 

Perceval Maximilliaan Hasselman, van internetondernemer naar succesvol vastgoedhandelaar

Ondanks deze ongewilde en vervelende gevolgen van het online succes, bracht het ondernemerschap in de vastgoedbranche ook mooie kansen voor Hasselman. Hij kreeg de mogelijkheid om enkele panden te kopen en greep die met beide handen aan. Hij bouwde zijn imperium gestaag uit en bezit inmiddels meerdere panden in binnen- en buitenland. Onder andere in Amsterdam, Utrecht en op het Spaanse eiland Ibiza bezit Hasselman intussen het nodige vastgoed.