Com Center
Image default
Offers

Hondenvoer waar insecten bij in zit haal je hier

Voor honden geld hetzelfde als voor mensen, niet elk soort eten kan de maag even goed tegen. Daarnaast vinden we niet allemaal hetzelfde lekker. Dit hebben honden zeker ook, het ene voer heeft meer een voorkeur dan het andere. Er is dan ook zeer veel keuze, zelfs in hondenvoer. Als je hondenvoer aanschaft komt het vast niet in je op om na te denken over hondenvoer die gemaakt is van onder anderen insecteneiwit. Dit hondenvoer wordt gemaakt van larven en zwarte soldaatvliegen. Deze insecten bevatten alle essentiële aminozuren die je hond in zijn voeding nodig heeft. Wil je meer weten over hondenvoer met insecten? Lees deze blog dan snel door! Wij geven namelijk meer informatie.

Dit zit er in het voer

Het grootste voordeel van insecteneiwit in voeding is toch wel dat de maag het makkelijk kan verdragen. Honden die een gevoelige maag hebben kunnen dit voer prima verdragen, hierdoor heeft jouw hond een stuk minder last van de maag en wordt hij of zij weer een stuk blijer! Dit komt omdat het voer bijzonder licht verteerbaar is en heeft vrijwel geen allergiepotentieel. Je kan dus zeker zeggen dat dit hondenvoer is van geweldige kwaliteit. Maar dat niet alleen, het is ook nog eens duurzaam. Een groot deel van de grondstoffen komen namelijk van regionale leveranciers. Dit komt omdat insecten niet veel belasten aan het milieu. Hierdoor is de proteïne van insecten in ideaal alternatief voor vlees! Dit is dan ook ideaal, want veel viervoeters worden in een gezin gezien als voorwaardig lid. Je hond moet dus net zo goed eten als jij zelf. Daarom is het voer met insecten zo geweldig. Het is goed voor de maag, milieu en is van geweldige kwaliteit. 

 

Voer met insecten aanschaffen bij Bellfor

Wil je meer weten over voer moet insecten? Of over het voer? Neem dan eens een kijkje op de website van Zooexperte. Hier staat meer informatie op! Heb je nog een vraag over de producten van Zooexperte? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder! 

 

https://nl.zooexperte.com/