Com Center
Image default
Offers

Een stralende huid, wie wil dat nou niet?

Wanneer je ouder wordt veranderd er veel wat betreft de huid. Zo verliest je huid geleidelijk aan kleur. Naast het kleurverlies wordt de huid ook dunner. Dat zorgt er weer voor dat er kans op rimpels ontstaat. Gelukkig zijn er genoeg middeltjes om dat proces te vertragen. Een van deze middeltjes is de luminous beauty shake. De shake is rijk aan collageen en dat is nou net het ingrediënt dat er voor zorgt dat jouw huid weer gaat stralen. Wil je weten wat deze beauty shakes nog meer voor je kunnen doen? Lees dan verder!

 

Wat is collageen nou eigenlijk?
Ongeveer één derde van al het eiwit in je lichaam is collageen. Collageen is op te delen in verschillende typen. Zo zijn er type l, ll, lll en lV. Zo’n 90% van al het collageen in je lijf is 

type l. In grote lijnen zorgt collageen voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel, waaronder kraakbeen, botten, pezen, ligamenten (gewrichtsbanden), huid en bloedvaten. Naar mate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageeneiwitten in je huid af. Dit betekent dat je elasticiteit minder wordt, waardoor er rimpels ontstaan. Dat je collageen verliest gedurende de jaren, betekent niet dat je dit zelf aan kunt vullen.

 

Geef jezelf een boost
Een luminous shake bevat dus verschillende ingrediënten waar je huid belang bij heeft. De meeste van deze hebben we nog niet behandelt. Andere bijkomende voordelen van de shakes zijn namelijk innerlijke ondersteuning voor je gezondheid, de hormonale balans, natuurlijke energie, uithoudingsvermogen, vruchtbaarheid, een goed geheugen en een uitstekend humeur. Bovendien is deze shake ook veganistisch en zit hij boordevol vitamine C, zink en magnesium. Daarom kunnen we stellen dat deze shake echt een must is!

 

Meer informatie over de shakes?
Ben je geïnteresseerd in de luminous beauty shake? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van Superfoodies! Je vindt op hun website niet alleen verschillende shakes, maar ook andere voedingsmiddelen. Denk hierbij aan supplementen en superfoods. Heb je het bekijken van de website toch nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact op met de klanten service, zij helpen je graag verder!

 

https://superfoodies.nl/