De juiste klant op de juiste plaats door Virgoleads

3 years ago Comments Off on De juiste klant op de juiste plaats door Virgoleads


Bij de opstart van onze fitnesszaak vertelde kennissen over het bedrijf Virgoleads uit Turnhout. Virgoleads zou ons kunnen helpen bij wat in de businesswereld leadegeneratie via pull- marketing genoemd wordt.Leadgeneratie is eigenlijk het in contact komen met potentiële klanten. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren, via media, via promo’s, evenementen, netwerking en noem maar op. 

We zijn heel blij dat we op dat moment het contract met Virgoleads zijn aangegaan, want ze hebben ons inderdaad goed vooruit geholpen. Ze hebben potentiële klanten gecontacteerd, geselecteerd en doorverwezen. Waardoor eigenlijk alleen de echt gemotiveerde mensen bij ons terecht komen. 

Het is zo dat onze fitnesszaak zich voornamelijk toespitst op mensen die moeten revalideren, overgewicht hebben of de gematigde sporters. We zijn niet echt gespecialiseerd in body building of dergelijke. Daarvoor zijn mensen dan weer beter af op een ander adres. 

Het is fijn om de juiste klant op de juiste plaats te hebben, ook voor ons. Dat maakt dat wij onze energie optimaal kunnen gebruiken.