Com Center
Image default
Offers

De beste 3 gebieden voor camping in Italië

Kamperen is tegenwoordig veel meer dan je gammele tentje opzetten op een oneffen veldje. Ook wie houdt van comfort is op de camping op de juiste plek. Wij zijn dol op glamorous camping, oftewel glamping.

Ook in Italië zit je goed op de camping. Italië is sowieso een top vakantiebestemming. Maar kies je een camping in Italië in één van deze drie populaire regio’s, dan zit je gebakken.

Boek een luxe tent in Toscane

Is het echt nodig om de loftrompet te steken over Toscane? Deze regio in het hart van Italië behoeft toch geen introductie? Het mooie heuvellandschap is iedereen die er ooit geweest is dierbaar. Pak een terrasje in één van de gezellige dorpen, bezoek steden als Pisa of Florence en sluit de dag af met een duik in het zwembad. Een vakantie op de camping in dit deel van Italië is gewoon een héél goed idee!

Camping in Italië aan het water

Is de vakantie voor jou niet compleet zonder een onstuimige rit op de jetski, of is banaanvaren helemaal jouw ding? Kies dan een camping aan het water in Italië. Het Gardameer is voor elke watersporter een waar walhalla.

Een strandvakantie aan de Adriatische kust

De Adriatische kust, aan de oostzijde van Italië, is de juiste plek voor je vakantie wanneer vakantie voor jou draait om zon, zee en strand. De Adriatische kust strekt zich uit over verschillende regio’s, waaronder Apulza en Abruzzo. De luxe kampeerder kan hier terecht op een groot aantal verschillende campings.

Boek alleen de beste camping in Italië

Weet je al welke regio jouw favoriet is? Toscane, de omgeving van het Gardameer, of toch de Adriatische kust? Wat je antwoord ook is, er is altijd een camping die voldoet aan jouw (hoge) eisen. Waar je die vindt? Gewoon, op Glampings.com, de vakantiesite met de strengst mogelijke selectiecriteria.

Bezoek onze site, laat je inspireren en plan je komende vakantie.

Gevonden wat je zocht? Dan boek je, heel eenvoudig, direct bij de aanbieder. Komende vakantie zit jij lekker voor je volledig ingerichte glamping accommodatie, lekker op de camping in Italië.