Com Center
Image default
Offers

Automaat rijles in Delft

Wat houdt rijles in een automaat bij een rijschool Delft in?

De meeste rijlessen worden gewoon in een schakelauto gegeven, dat is standaard, maar je hebt wel de mogelijkheid om rijles te volgen in een automaat. Maar wat is het verschil tussen rijles Delft in een automaat en reguliere rijles?

Het grootste verschil is natuurlijk dat je in een automaat autorijdt, dit houdt in dat je niet hoeft te schakelen, hierdoor kun jij je beter focussen op de weg bijvoorbeeld. Je hoeft dus ook niet te leren schakelen.

Nu is het wel zo dat je met een rijbewijs gehaald in een automaat dus ook alleen in een automaat mag rijden en niet in een schakelauto, terwijl je met een regulier rijbewijs in zowel een automaat als een schakelauto mag rijden.

Wanneer is rijles Delft in een automaat geschikt?

Misschien klinkt het aantrekkelijk om rijles in een automaat te nemen, maar ontzettend handig is het niet, aangezien je niet in schakelauto’s mag rijden. Wanneer is het wel een goede stap?

Meestal is het slim om gewoon met reguliere rijlessen Delft te beginnen, en wanneer je er dan achter komt dat schakelen echt niet aan jou besteed is kan je altijd nog overstappen. Wellicht blijkt dat jij het echt niet fijn vindt om in een schakelauto te rijden, of schakelen is een enorm struikelblok voor jou. In dat geval kan het slim zijn om rijles in een automaat te nemen, zodat je toch jouw spoedcursus rijbewijs delft kunt halen, waarschijnlijk zal je toch niet in een schakelauto willen rijden.

 

 

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/